Dagtochten

Reunie 29 augustus 2018

Uitverkocht!
Waar:
Giethoorn
Datum:
29-08-2018
Aanvang:
n.n.b.
Kosten:
€ 30,00
Voor wie:
Gepensioneerden PV Nuon afdeling Utrecht
Contactpersoon: Alfred Nobel E-mail: pv-una@planet.nl Telefoonnummer: 06-19697516
Al weer voor de tiende keer gaan wij voor de oudgedienden van de voormalige UNA en later de afdeling Power Generation de jaarlijkse reünie voor onze oudgedienden organiseren.
Dat dit steeds moeilijker wordt om met zo’n grote groep ergens op bezoek te komen zal iedereen duidelijk zijn. Maar toch hebben we ook dit jaar een geweldige dag in petto voor de genoemde groep oudgedienden.
In de ochtend vertrekken we op woensdag 29 augustus vanaf de bekende opstapplaatsen per bus naar Nijkerk voor koffie met gebak.
Na de koffie gaan we door naar Giethoorn, het dorp wat grote bekendheid kreeg door de film  “Fanfare” van Bert Haanstra.
Eerst wordt de inwendige mens versterkt met een boerenlunch en daarna maken we een mooie tocht over het water van dit prachtige plaatsje
Natuurlijk is er nog gelegenheid om zelf even door de straatjes te lopen. Deze middag wordt afgesloten met een bezoek aan het Grand Café van de genoemde film. 
Daar wachten nog twee drankjes met hapjes op je voordat de bus in de namiddag ons brengt naar het van der Valk hotel in Harderwijk.
Daar staat het ondertussen beroemde Live Cooking buffet voor ons klaar en kun je ruim twee uur lang te goed doen aan dit heerlijke buffet. 
En het is werkelijk een groots buffet met koks die je visje of vleesje bakken zoals je dat wilt en waar je bijstaat. Salades en een té groot toetjesbuffet zorgen dat je niet met een lege maag naar huis vertrekt.
Tijdens het diner kan je portemonnee in de zak of tas gehouden worden, want alle drankjes zoals wijn, bier of fris zijn voor rekening van de PV. Na afloop brengt de bus je weer terug naar plaats van opstappen en dan hopen wij dat je zult nagenieten van deze goed verzorgde dag.
Ondanks dat alles steeds duurder wordt hebben wij je eigen bijdrage hetzelfde gehouden net als vorig jaar en de hele dag volgens dit programma kost je slechts € 30,00 per persoon.
 
Deze dag is in principe bedoeld voor oudgedienden die gewerkt hebben bij het voormalige UNA of later bij de NUON Power Generation die op deze dag weer eens oude collega’s willen ontmoeten.
 
Natuurlijk moet je lid zijn van PV NUON. Ben je dat niet, dan kun je voor slechts € 39,00 per jaar lidworden. Dan heb je je contributie er in één keer al weer uit. Als je dat om de één of andere reden niet wilt, maar wel naar deze reünie wil, dan betaalt je de volledige prijs van € 95,00 per persoon. 
Omdat er een subsidie wordt gegeven vanuit de voormalige PV UNA aan hun oude leden geldt er een andere prijs voor allen die niet onder de genoemde categorie vallen. 
Willen jij toch boeken voor deze dag dan betaal € 65.00 per persoon.
Bij twijfelgevallen mail naar pv-nuon-afd.utr@kpnmail.nl 
 

Vergeet niet je opstapplaats mee te boeken.
Heb je geen e-mail , bel dan met de administratie op 088-0983215 waar je elke dag behalve vrijdag graag geholpen wordt.
Inschrijven kan tot uiterlijk eind juli en mochten we boven het aantal gereserveerde plaatsen komen, dan wordt de inschrijving al eerder gesloten, dus wees snel.

Graag tot ziens op de 29 augustus en een vriendelijke groet van Alfred Nobel.

Betalen kan met Ideal (gratis)
CreditCard of  Visa (extra kosten)
Incasso (extra kosten), let wel op, kan er niet gëincasseerd worden door Multisafepay, dan vervalt automatisch de boeking.

‹ Terug naar overzicht