Musical

Sunset Boulevard

Nog enkele kaartjes
Waar:
Carre in Amsterdam
Datum:
31-03-2018
Aanvang:
20:00 uur
Kosten:
€ 65.50 voor 2 kaarten
Voor wie:
Leden + partner of 1 introducé
Contactpersoon: Peter Marcus E-mail: info@pvnuon.nl Telefoonnummer: 088-0983215 (maandag t/m donderdag)

Koninklijk Theater Carré presenteert Broadway aan de Amstel: 
Andrew Lloyd Webbers Tony Awards®-winnende meesterwerk Sunset Boulevard.

Sunset Boulevard, één van de meest succesvolle musicals ooit, is een meeslepend verhaal over romantiek en obsessie, gebaseerd op de legendarische film van Billy Wilder. De klassieker van grootmeester Andrew Lloyd Webber is de derde internationale voorstelling die Carré onder de noemer Broadway aan de Amstel naar Amsterdam haalt. Sunset Boulevard is in maart 2018 slechts twee weken te zien in Carré in de originele uitvoering, met de Engelse cast en 16-koppig orkest.

Geniet van de legendarische nummers als Sunset Boulevard, With One Look, As If We Never Said Goodbye, The Greatest Star Of All en The Perfect Year, begeleid door een groot live orkest. In de hoofdrollen Ria Jones als Norma Desmond, die in het London Coliseum staande ovaties kreeg voor deze rol, en Danny Mac van Strictly Come Dancing als Joe Gillis.

Het verhaal
Sunset Boulevard speelt zich af in het Hollywood van de jaren 50, waarin Norma Desmond, ooit één van de grootste sterren in de stomme film, droomt van haar rentree in de spotlights. Per toeval ontmoet zij de jonge, berooide scriptschrijver Joe Gillis. Hij laat zich verleiden om Norma te helpen met haar ‘meesterwerk’, een filmscript waarvan zij gelooft dat het haar Hollywooddromen laat uitkomen. Langzaam groeien Joe en Norma naar elkaar toe, maar is het liefde of puur eigenbelang?
Let op, er is hier geen boventiteling.

 

  

Wij hebben 1e rangs kaarten in de zaal. 
Datum is zaterdag 31 maart 2018 om 20:00 uur

Je betaald voor 2 kaarten maar € 65.50. (aantal is 1 tijdens het boeken, maar je krijgt 2 kaarten).

Gebruik geen email adres van Nuon, maar wijzig dit in stap 2 tijdens het boeken in je thuis email adres.  Het kan namelijk zijn dat de mail wordt geblokkeerd i.v.m. spam. Tevens kan het zijn dat wij pas de kaarten een paardagen voor het evenement krijgen en dat je dan niet op je werk bent. 

Bestellen kan tot 15 maart zolang het nog niet is uitverkocht. 

‹ Terug naar overzicht