Overige evenementen

Bezoek Van Amersfoort Racing

Nog maar 4 plaatsen
Waar:
Zeewolde
Datum:
08-02-2018
Aanvang:
14:00 uur
Kosten:
€ 53.50 p.p.
Voor wie:
Leden + partner of 1 introducé
Contactpersoon: Peter Marcus E-mail: info@pvnuon.nl Telefoonnummer: 088-0983215 (maandag t/m donderdag)

Van Amersfoort Racing opent de deuren voor een publiek anders dan coureurs en engineers alleen! Er bestaat nu de unieke mogelijkheid om een kijkje te komen nemen achter de schermen van één van de meest succesvolle F3 & F4 race teams van Europa.

Gedurende een ruim 2 uur durende tour wordt je meegenomen op de reis die Frits van Amersfoort, grondlegger en team eigenaar, meer dan 40 jaar geleden is begonnen.
Gebaseerd op een passie die ontstaan is tijdens een bezoek aan de Formule 1 race van 1967 in Zandvoort, is Van Amersfoort Racing inmiddels uitgegroeid tot een succesvol race team die vele bekende namen in de race wereld heeft voortgebracht, waaronder Nederlands grote trots in de Formule 1, Max Verstappen.

VAR (Van Amersfoort Racing) is een actief race team en juist dat maakt een bezoek zo bijzonder. Terwijl je wordt rondgeleid zullen monteurs en engineers druk bezig zijn met het prepareren van de Formule race auto’s voor een volgende race.
Kortom; een unieke belevenis waarbij passie voor het racen centraal staat en je zich voor even in de bijzondere wereld van motorsport kan laten onderdompelen.

Programma
Het unieke bezoek bij VAR neemt ruim 2 uur in beslag. Er is veel te zien en te vertellen dus u hoeft zich geen zorgen te maken verveeld te raken. 

Je wordt vriendelijk ontvangen door de mensen van VAR bij de ingang van het hoofdkantoor in Zeewolde. Als gast wordt je daarna naar de “drivers briefing room” gebracht, waar frisdrank en snacks geserveerd staan. Van hieruit begint de tour met een inkijk in de historie van Van Amersfoort Racing. Met behulp van verhalen en beeldmateriaal kunt u beleven hoe VAR zich in ruim 40 jaar heeft ontwikkeld tot het succesvolle race team anno 2017.

Dit is dus heel exclusieve en je betaald niet € 125.00 maar € 53.50 per persoon. 
Maximaal kunnen er maar 15 leden mee. 

Datum is donderdag 8 februari om 14:00 uur.

Sluitingsdatum is 31-1-2018 of eerder als er 15 deelnemers zijn.

 

‹ Terug naar overzicht