Activiteiten met eigen vervoer

Wijnproeverij – Rondleiding – Diner in Amersfoort

Waar:
Amersfoort
Datum:
02-06-2018
Aanvang:
16:30 uur
Kosten:
€ 46.80
Voor wie:
Leden van de PV
Contactpersoon: Peter Marcus E-mail: info@pvnuon.nl Telefoonnummer: 088-0983215 (maandag t/m donderdag)

Wijnproeverij – Rondleiding – Diner in Amersfoort

Details over dit uitje 

Wij hebben voor je in Amersfoort een heerlijke culinair en cultureel arrangement georganiseerd: een Wijnproeverij met Rondleiding en Diner.
Je leert de stad een stuk beter kennen, mits je natuurlijk niet te diep in het glaasje heeft gekeken. Want wat staat je te wachten?

16.30 - 18.00 Wijnproeverij
Proef de wijnranken van de mooiste wijnregio’s van de wereld en laat onze professionele wijnconnaisseur je de fijne kneepjes van het proeven (en uitspugen) uitleggen. Droog, zoet, aroma's van frambozen en bramen, gecomplementeerd door tonen van chocolade, zoete specerijen en vanille, een volle body, erg geconcentreerd met een elegante afdronk en wat toast van het Franse eiken die perfect geïntegreerd zijn met talloze fruitaroma's. Krachtig en complex verdeelde druivensoorten. Kun je onze connaisseur nog een beetje volgen of begint het te duizelen?

18.00 - 19.00 Rondleiding
Volkomen bedwelmd en verzadigd door de wonderen van het druivennat en de verbale talenten van de wijnconnaisseur zul je nu kennis maken met een vakbekwame gids, die je meeneemt op een heerlijke stadswandeling. Bekijk de prachtige barokke panden en de oude grachten van de Amersfoortse binnenstad en laat je maar eens inspireren door de historische avonturen van roemrijke Amersfoortse notabelen.

19.00 - 21.00 Diner
Als fenomenale afsluiting op dit heerlijke arrangement 'sluiten wij je op' in één van de lekkerste restaurants van Amersfoort, waar je een heerlijk 3 gangen diner zult verorberen en met een voldaan gevoel de Keistad kan verlaten.

Duur 4 uur en 30 minuten

Inclusief:

  • Proeven van wijnen
  • Brood, kaasjes en water
  • Enthousiaste begeleiding (échte Amersfoorter mat jarenlange ervaring)
  • Uitgebreid luxe 3-gangen diner (exclusief drankjes die u zelf dient af te rekenen)

Wij hebben minimaal 10 deelnemers om door te laten gaan. Maximaal kunnen er maar 16 personen aan deelnemen. 

Wat kost deze leuk dag? 
Prijs per persoon is € 46.80 (normaal € 92,00 p.p.)
Datum is zaterdag 2 juni 

‹ Terug naar overzicht