Sinterklaasvieringen

Sinterklaasviering Hemweg

Uitverkocht!
Waar:
Amsterdam Hemwegcentrale
Datum:
24-11-2018
Aanvang:
13:00 uur
Kosten:
0.00
Voor wie:
Leden en kinderen
Contactpersoon: Nelleke Swart E-mail: nelleke.swart@nuon.com Telefoonnummer: 06-50126125

Sint komt dit jaar natuurlijk ook weer op de Hemweg

Op zaterdagmiddag 24 november komt de Sint ook dit jaar weer zijn verjaardag vieren in het bedrijfsrestaurant van  de Centrale Hemweg in Amsterdam. Alle kinderen van de NUON Power Generation tot 10 jaar zijn daarbij van harte welkom.
Voor Sint’s bezoek komt er eerst Dutch Magic met een leuke Sinterklaasshow. Na de pauze is het tijd voor de Sint die vergezeld van zijn échte zwarte pieten op bezoek komt en natuurlijk neemt hij voor ieder kind een leuk cadeau mee.

Wil je je kinderen opgeven voor dit Sinterklaasfeest dan kun je dat hier doen. Vermeldt altijd de naam van de kinderen mét hun geboortedatum. Half november ontvang je van ons een bevestiging.

Even wat extra informatie voor de ouders.
In verband met de veiligheidseisen op de centrale zijn helaas alleen kinderen van personeel van NUON Power Generation welkom op dit feest. Zoals elk jaar mag ieder kind zijn of haar ouders en zelfs de grootouders meenemen, dat verhoogt alleen maar de gezelligheid.
Maar helaas kunnen we het gastvrije bedrijfsrestaurant niet groter maken dan dat het is en dus mogen, áls we ruimte tekort hebben, er maar per familie twee begeleiders mee. We hopen natuurlijk van niet,  maar als dat van toepassing is laten wij je dit tijdig weten.

Wij zien je aanmelding graag tegemoet voor het jaarlijkse altijd zo geweldige feest in Amsterdam.
Vergeet het niet, de inschrijving eindigt op 5 november a.s.

We hopen je met de kinderen weer te ontmoeten op zaterdag 24 november 2018.

Maak de boeking wel geheel af.
Kosten € 0,00 

 

 

‹ Terug naar overzicht