Sinterklaasvieringen

Sinterklaasviering Zaantheater

Nog maar een paar plaatsen
Uitverkocht!
Waar:
Zaantheater Zaandam
Datum:
25-11-2018
Aanvang:
13:30 uur
Kosten:
0.00
Voor wie:
Leden van de Personeelsvereniging
Contactpersoon: Peter Marcus E-mail: info@pvnuon.nl Telefoonnummer: 088-0983215 (maandag t/m donderdag)
Sinterklaasviering met deze keer  Dirk Scheele - Pepernotenpret (2 - 8 jaar)

Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling met kinderpopster Dirk Scheele, Sinterklaas en de Pieten. Dirk zingt samen met een echte Pieten-rock-‘n-rollband veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes. Dat wordt volop swingen! De stoere Pieten spelen op gitaar, basgitaar, toetsen en drums en zingen mee met de liedjes van Dirk. Misschien kun je samen met Dirk ook de Sint wel overhalen om een liedje te zingen of piano te spelen! Doe je mee als hulpsint of hulppiet?

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Dirk: ‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’

Wie kunnen inschrijven?

Eigen kinderen van werkende ouders bij Nuon en lid zijn van Personeelsvereniging Nuon in de leeftijd van 2 tot en met 8 jaar.
Natuurlijk mogen kinderen die ouder zijn ook mee, maar ze krijgen echter geen cadeau na afloop. 
Let op, diegene die werken of gewerkt hebben bij de centrales kunnen niet deelnemen. Op de centrale wordt zelf een sinterklaasviering gehouden. 
Kosten € 0.00

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 november, dus vergeet het dit jaar niet, want achteraf kan er niemand meer bij omdat de kaarten voor het Zaantheater zijn gekocht en er geen cadeaus meer uitgekozen kunnen worden. 

Voorstelling begint om 13:30 uur en deuren worden om 14:00 uur gesloten. 
Na afloop kan er een cadeau afgehaald worden in een speciale ruimte van de PV. 
Hierover krijgt u later nog bericht. 

Datum is zondag 25 november. 
Enige verplichting is dat je ook werkelijk komt, komt je niet en je heb je opgegeven dan is het werkelijk zonde van het geld die de PV moet uitgeven vanuit hun beperkte budget hiervoor. Dus kom of geef je niet op als je het niet weet.  
Voor het uitkiezen van een cadeau online krijg je later een e mail. Dus zorg dat je altijd je e mail kunt uitlezen, beter is dus om je thuis mail te gebruiken.

 

 Maak de boeking helemaal af.  En gebruik ook je prive mailadres.  Dit kan je wijzigen bij stap 2 tijdens het boeken

Helaas is het niet meer mogelijk voor dit evenement te reserveren. Het evenement is namelijk uitverkocht.
‹ Terug naar overzicht