Concerten

15 Jaar Toppers in Concert!!!

In verkoop 2 januari 2019 's avonds
Uitverkocht!
Waar:
Johan Cruijff ArenA
Datum:
01-06-2019
Aanvang:
20:00 uur
Kosten:
€ 48,00 Diamond kaarten
Voor wie:
Leden van de PV maximaal 2 kaarten

HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE.

15 Jaar Toppers in Concert!!! Een mijlpaal die het aankomende jaar groots gevierd gaat worden.

ZATERDAG 1 JUNI 2019, vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom, René Froger en Jan Smit groots het 15 jarig verjaardagsfeest van Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA! ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’!

Het thema voor Toppers in Concert 2019 is HAPPY BIRTHDAY PARTY ‘THE BEST OF’ JUBILEUM EDITIE. Kom jij op ons ‘verjaardagspartijtje’? Zet je feestmuts op en hang je slingers om! Samen met 65.000 feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFUIF’ van maken die zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. Ook gaan we een stukje terugkijken…. wat is jouw favoriete Toppers Medley van de afgelopen 14 jaar?

Met ruim 3 miljoen bezoekers en ieder jaar een Top 3 plaats in meest succesvolle stadionconcerten in de wereld blijft het succes van Toppers in Concert voortduren. De meest indrukwekkende dresscode was ongetwijfeld bij ons vorige jubileum 5 jaar geleden. Kippenvel bij het zien van de Nederlandse vlag en een traditie die we dus in ere willen houden bij een jubileum. Volledig Oer-Hollands en ‘Over de Top’! De dresscode is dus feestelijk ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring en BLAUW voor het veld. Dit alles met een kleine TOUCH OF GOLD, we bestaan immers niet voor niets 15 jaar!

Speciale gasten als THE WEATHER GIRLS (bekend van de discoklassieker ‘It’s Raining Men), feest act nummer 1 SNOLLEBOLLEKES (o.a. ‘Snollebolleke’, ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’), Soulman JIMI BELLMARTIN ( winnaar ‘The Voice Senior’) en T-SPOON (o.a. ‘Sex On The Beach’, ‘No Time To Waste’) maken het Toppers verjaardagsfeest compleet! Dit mag je niet missen!

Kaarten kosten per persoon (maximaal 2) maar € 48.00
Deze kaarten zijn alleen voor eigen gebruik. 
De kaarten worden gepersonaliseerd op naam. Weet je niet wie er met je mee gaat vul dan 2x je eigennaam in en ga samen naar binnen.

Helaas is het niet meer mogelijk voor dit evenement te reserveren. Het evenement is namelijk uitverkocht.
‹ Terug naar overzicht