Concerten

De Dijk en Elvis Costella Soestdijk 5 juli 2018

Zitplaatsen
Uitverkocht!
Waar:
Soestdijk
Datum:
05-07-2018
Aanvang:
17:30 uur
Kosten:
€ 57.20 per 2 tickets
Voor wie:
Leden van de PV met partner/vriend(in)
Contactpersoon: Peter Marcus E-mail: info@pvnuon.nl Telefoonnummer: 088-0983215 (maandag t/m donderdag)

Elvis Costello
Elvis Costello bracht in zijn omvangrijke carrière van veertig jaar meer dan 32 studio-albums uit. Bekende hits van de Engelsman zijn ‘She’, ‘Good Year For The Roses’ en ‘Oliver’s army’. Eerder stond Elvis Costello al op North Sea Jazz en in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. We zijn dan ook enorm verheugd om hem samen met zijn vaste begeleidingsband The Imposters te mogen verwelkomen op Royal Park. Op 5 juli speelt hij zijn grootste hits met Paleis Soestdijk als prachtig decor.

De Dijk
Je hoort het, je ziet het en je voelt het: De Dijk staat met plezier op de planken. In de tuin van Paleis Soestdijk maakt de band er met frontman Huub van der Lubbe als vanouds een feest van. In het 35-jarig bestaan van de band heeft de band een behoorlijke reeks hits achter zijn naam mogen zetten. Liedjes als ‘Ik Kan Het Niet Alleen’, ‘Mag Het Licht Uit ’ en ‘Als Ze Er Niet Is’ zullen op Koninklijke grond te horen zijn. Dit wordt een avond om nooit te vergeten.

We hebben een beperkt aantal kaarten, en de kaarten worden op één naam gezet, dus je moet gelijktijdig naar binnen.  Je moet je dus legitimeren. 
Wijzigingen achteraf is  niet  mogelijk.  

Je betaald  € 57.20 voor 2 kaarten (normaal € 114,00). We hebben alleen zitplaatsen.

 

Helaas is het niet meer mogelijk voor dit evenement te reserveren. Het evenement is namelijk uitverkocht.
‹ Terug naar overzicht