Concerten

ROGER HODGSON OF SUPERTRAMP op 4 september 2019

Uitverkocht!
Waar:
Amsterdam Carre
Datum:
04-09-2019
Aanvang:
20:00 uur
Kosten:
€ 87.50 voor 2 kaarten
Voor wie:
Alleen leden van de Personeelsvereniging
Contactpersoon: Peter Marcus E-mail: info@pvnuon.nl Telefoonnummer: 088-0983215 (maandag t/m donderdag)

Roger Hodgson, Legendarische singer-songwriter van voormalig SUPERTRAMP, keert op dinsdag 3 en woensdag 4 september 2019 terug naar Carré. Met zijn Breakfast in America World Tour viert hij de 40e verjaardag van het legendarische album.

Na twee uitverkochte voorstellingen vorig jaar, komt Roger graag terug naar zijn zo geliefde Carré. In zijn Breakfast in America World Tour  komen alle tijdloze hits voorbij zoals ‘Give A Little Bit,  ‘Dreamer’, ‘It’s Raining Again’ en vele andere nummers met onvergetelijke herinneringen.

Roger Hodgson was de medeoprichter van Supertramp en de componist, tekstschrijver en zanger van hun vele wereldhits. Hij speelde 14 jaar lang met deze formatie. Roger werd onderscheiden met twee belangrijke awards van de ASCAP (American Society of Composers, Authors and Publishers) voor zijn muziek. Na z’n concert in The Royal Albert Hall schreef de Evening Standard: “Het grootste compliment dat we Roger kunnen geven is dat hij nu live nog beter klinkt dan in de opnamestudio meer dan een generatie geleden”.

 

 

Kaarten kunnen alleen gekocht worden door het lid of de partner van het lid. De tickets kunnen op naam worden gezet dus je moet jezelf legitimeren bij de ingang. 
Je dient dus gelijktijdig naar binnen te gaan. 

Prijs voor 2 tickets is maar € 87,50 voor 1e rangskaarten.
Parkeerkaart voor Q-park Centrum Oost gelijktijdig bestellen kost € 12.50

Slutingsdatum is 5 juni 2019 of eerder als de kaarten al zijn uitverkocht.

 

Helaas is het niet meer mogelijk voor dit evenement te reserveren. Het evenement is namelijk uitverkocht.
‹ Terug naar overzicht