Theater

The Analogues - 11 maart 2020

ABBEY ROAD EN LET IT BE..!!!!
Uitverkocht!
Waar:
Zaantheater - Zaandam
Datum:
11-03-2020
Aanvang:
19:15 uur
Kosten:
€ 37.50
Voor wie:
Leden met partner/vriend(in) maximaal 2 personen
Contactpersoon: Alfred Nobel E-mail: pv-nuon-afd.utr@kpnmail.nl Telefoonnummer: 06-19697516
The ANALOGUES - ABBEY ROAD EN LET IT BE..!!!!
Moeten we nog meer vertellen over deze succesvolle Nederlandse groep? Al twee keer zijn wij met de PV geweest bij de uitvoering van de “Sgt. Pepper’s lonely hearts club band” en kortgeleden nog de hele versie van het “White Album Wat nog ontbreekt in hun reeks van concerten zijn de albums “Abbey Road” en “Let it Bee” Vooral het album Abbey Road is beroemd door de hoesfoto met de Beatles op het zebrapad van Abbey Road voor de studio.
De Analogues zijn heel druk met toeren. Maar gelukkig kun je deze groep niet alleen zien en horen in grote zalen zoals het Ziggodome, Carré of  de O2 dome in Londen. Op 11 maart 2020 zijn ze weer in het ons vertrouwde Zaantheater en wij hebben nu alvast de allerbeste plaatsen gereserveerd voor onze leden.
Omdat wij grote belangstelling verwachten gaan we nu de kaarten al aanbieden. Vanaf donderdag 18 april om 18.00 uur start de verkoop via de site en er is één prijs voor alle rangen en dat is voor onze leden € 37,50 per persoon.
De eerste veertig aanmelders krijgen een toprangplaats en daarna komen de eerste rang plaatsen aan bod. Maar nergens zit je slecht in dit gezellige theater. Wij doen er natuurlijk een kopje koffie met gebak bij  mar ook garderobe en pauzedrankje zijn inbegrepen.
Voor alle duidelijkheid, twee kaarten per persoon zijn toegestaan en ze worden op naam gesteld. Doorverkopen of aan een ander door te geven is verboden.
Heb je nog collega’s die geen lid zijn maar wel naar dit concert willen, dan kunnen ze via de website lid worden en daarna bestellen.
Wees er op tijd bij, want ondanks onze grote inkoop is vol is echt vol. 
Het zebrapad op de hoes voor de deur van de beroemde Abbey Road studio’s staat inmiddels op de werelderfgoed lijst van de UNESCO.
Nog elke dag is het de bestemming van de vele Beatles fans van over de hele wereld. Iedereen probeert daar met gevaar voor eigen leven een zelfde foto te maken als de fab. four toen en wil je zien welke capriolen daarbij uitgevoerd worden ga naar de webcam klik hier.  Het is maar goed dat de meeste Engelsen toch wel enigszins beschaafde chauffeurs zijn……
Kosten inclusief koffie/thee met gebak een pauze drankje en garderobe is maar € 37.50.
Let op, sluitingsdatum is al 29  mei 2019.
 
Helaas is het niet meer mogelijk voor dit evenement te reserveren. Het evenement is namelijk uitverkocht.
‹ Terug naar overzicht