Theater

Waylon in Zaantheater op 15 december 2019

In de verkoop op 16 september 20:00 uur
Waar:
Zaandam Zaantheater
Datum:
15-12-2019
Aanvang:
17:30 uur
Kosten:
€ 41,50 inclusief diner
Voor wie:
Leden van de PV
Contactpersoon: Peter Marcus E-mail: info@pvnuon.nl Telefoonnummer: 088-0983215 (maandag t/m donderdag)

My Heroes Have Always Been Cowboys

Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys een twee maal een uur durend theaterconcert over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan. Na de pauze blikt Waylon terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op 8-jarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond en ook een klein stukje mee drummen. Dat was het begin van een muzikale reis die Waylon in ruim 40 theaters ten gehore gaat brengen. 
“Op het podium speelde de West Virginian Railroad Band en ik mocht eventjes mee drummen. 
Na afloop kreeg ik een CD in handen en de mededeling dat als ik één liedje volledig kon drummen, ik drie weken later weer het podium op mocht. Drie weken lang heb ik tot bloedens toe geoefend op een shuffle. Eigenlijk is daar mijn echte fysieke liefde voor country begonnen...” 

Wat volgde was een carrière die dwars door een bijzonder persoonlijk verhaal liep. Een verhaal dat zijn oorsprong vond in de liefde voor de Country en het verlangen om te ervaren waar over gezongen werd. Zijn eigen country biografie schrijven en begrijpen. Beleef samen met Waylon de liedjes die voor hem therapeutisch bleken en nog steeds zijn.

Kaarten 1e rang kost inclusief diner plus 1 drankje en koffie/thee voor maar  € 41,50.
Tevens inclusief een drankje in de pauze

Lid of de partner dient aanwezig te zijn.

Sluitingsdatum is 13 november of eerder als het is uitverkocht

‹ Terug naar overzicht